alma Johansson wickman

Alla inlägg den 25 februari 2014

Av Alma Johansson - 25 februari 2014 19:47

Har haft tre skitdagar med denna sprängande huvudvärk jag tidigare nämnde. Var på sjukhuset och träffade min läkare igår och hon tyckte det lät som att jag hade bihåleinflammation. Jag tänkte att det är ju mycket möjligt eftersom jag var förkyld förra veckan, och låter fortfarande snuvig och har hosta och så.

Sen, runt fem-tiden efter att jag hade prominerat lite med Rutan och Juddan så slog det till. It came in like a wreeecking baaaalll!!... however, det gjorde så ont i tinningarna och hjässan så jag trodde jag skulle dö. Låg och grät som ett litet barn. Mamma ville att jag skulle sova hos henne om det blev värre så man kunde åka in till akuten i värsta fall. Så jag tog min sjätte alvedon under dagen och försökte sova hos mamma. Alvedon hjälpte nada så jag lyckaes inte somna förns vid två... typ som vanligt iofs. Ville skrika men kunde inte ens dra ett djupt andetag utan att det kändes som om någon kastade en tegelsten i huvudet på mig...

Vaknade idag och mådde lite bättre. Hade tidigare ringt sjukhusupplysningen som också sa att jag hade alla symptom på bihåleinflammation för "då får man ont i tänder, käke och kind"... men jag kände mig inte nöjd för jag ville verkligen få klart att DET ÄR HUVUDET SMÄRTAN SITTER I FRÄMST. Mamma var inte heller nöjd, haha. Så hon ringde sjukhuset igen och sa att värktabletterna fungerar inte osv. 

Jag - som är 21 och inte under 18 fick prata med dem själv såklart, haha. En sjuksköterksa konstaterade att det är bihåleinflammation, och att alla får inte ont i just huvudet av detta, men får man det kan det röra sig om extrema smärtor. Hon sa även att alvedon inte häver inflammationer så det ger ingen effekt på BHI... så mamma gick och köpte sån där BHI-nässpray som de sa att jag skulle köpa, samt ipren. tog mina sniffar på sprayen och tog min ipren. Först började dt smärta ännu mer och jag tänkte att nu dör jag... sen efter en dryg halvtimma så släppte allt. SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖNNNNNT!!! Kommer leva på ipren tills denna skiten är över. Underbart att det fungerade. Så nu har jag egentligen ingen anledning till att inte plugga. Ska ta det lite lugnt nu ett par dagar och kanske inte kyla ner mig så mycket men det hindrar mig ju inte att uträtta mina must do's här hemma. Så nu väntar Engelskan. Hejsvejs!

Presentation


Hello Folks! Kulturfanatikern kommer uppdratera en del om film, böcker, musik och annat kulturellt över lag på denna blogg. Ni kommer även få ta del av min vardag och mina personliga åsikter om saker och ting.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards